Om mig

Din Hästmassör   Lisbeth Uddfors, Diplomerad Hästmassör 

Om mig

Jag heter Lisbeth Uddfors och bor med min familj i Täby norr om Stockholm. Redan som barn var jag fascinerad av djur, framför allt hästar. Jag mer eller mindre bodde i stallet och spenderade all min lediga tid med hästarna.

Jag har alltid haft en vårdande ådra så det bästa jag visste var att kika över axeln på veterinären när han/hon jobbade. Redan i unga tonåren började jag jobba kvällar och helger i stallet. När jag hade gått klart gymnasiet arbetade jag på ett stort försäljnings/hoppstall i Tyskland. När jag kom hem från Tyskland så stod jag inför ett vägval. Den gången för länge sedan valde jag ekonomi för att sedan arbeta som IT-konsult i många år, jag trivdes alldeles utomordentligt.

Nu många år senare så har jag förmånen att välja den andra vägen, att jobba med hästar och smådjur kombinerat med omvårdnad på heltid. Jag har hittat den perfekta mixen där jag jobbar med hästmassage och dessutom på Djursjukhuset Albanos operationsavdelning.

Det känns som att komma hem igen!

Utbildningar

Introduktionskurs i Kinesiotape på häst, Cajsa Ericson Leg. djursjukgymanst

·       Diplomerad hästmassör, vid Axelsons Animal Massage School

·       Steg 3 i hästfriskvård, Axelsons Animal Massage School

·       Steg 4 i hästfriskvård, Axelsons Animal Massage School

·       Hästens rörelseapparat, 5p SLU Uppsala

Mitt mål är att du som kund skall uppfatta mig som kompetent, tydlig, förtroendeingivande, lugn/trygg, konfidentiell, seriös och professionell både yrkesmässigt och affärsmässigt.

Jag ser det som en förmån att få samarbeta med dig som hästägare din tränare, hovslagare och veterinär för att tillsammans öka din hästs välmående och nå nya mål.