Om Biolight

Din Hästmassör   Lisbeth Uddfors, Diplomerad Hästmassör 

Biolight® - Ljuset som läker

Biolights teknik är mycket avancerad och har tagit över trettio år att utveckla. I förenklade termer kan den förklaras så att rött och infrarött pulserat ljus, i olika förprogrammerade sekvenser och våglängder, tillför energi till kroppens celler och därigenom accelererar kroppens egen förmåga att läka.

 

Biolight-tekniken är därför helt naturlig, helt ofarlig och helt smärtfri.

Om man tänker sig kroppens egen förmåga att läka som motorn på en bil, så kan man bildligt talat jämföra Biolight-tekniken med ett kraftigt tryck på gaspedalen. Motorn är den samma, drivmedlet är det samma, man har bara tryckt lite extra på gaspedalen och så går motorn med ens mycket snabbare.

 

Ljuset i Biolight-produkten tillför alltså cellerna energi, ökar blodcirkulationen och tillför syre. Detta skulle också visa sig ha en fantastisk effekt på musklernas kraft och uthållighet.

Att Biolight-tekniken är effektiv har bevisats i 20 svenska, kliniska studier. Och våra hundratals användare inom hästsporten vittnar dagligen om hur snabbt Biolight hjälper dem att läka ut skador på deras hästar, hur skadefrekvensen minskar och hur resultaten på tävlingar blivit bättre och bättre.

 

Vill du veta mer om hur tekniken fungerar, vad ljuset egentligen bidrar med och effekterna det har på din häst? Kontakta då Biolights tekniska chef, Pär Olausson Lidö: par.olausson@biolight.se eller 08-622 52 70. För mer information: www.biolight.se